Herdenkingsavond begraafplaats Akendam
'Ik noem je naam'

"De mensen van voorbij
zij blijven met ons leven
De mensen van voorbij
ze zijn met ons verweven
in liefde, in verhalen,
die wij zo graag herhalen,
in bloemengeuren, in een lied
dat opklinkt uit verdriet"

Op donderdag 21 juni aanstaande, op de langste dag van het jaar, wordt op de begraafplaats Akendam weer een herdenkingsavond georganiseerd. Deze herdenkingsavond vindt plaats tussen 19.00 uur en 21.00 uur.

Iedereen, van jong tot oud, is op deze speciale avond van harte welkom om zijn of haar dierbare(n) te gedenken.

Om 20.00 uur zal Pieter Terpstra, aangesloten bij MomenTaal, troostende woorden spreken en de namen van de overledenen noemen. Wanneer u een naam wilt laten noemen dan kunt u dat bij binnenkomst doorgeven. U kunt ook aangeven dat u de naam zelf wilt noemen.

Naast de gepaste muzikale begeleiding van Sya Music zijn er verschillende herdenkingsactiviteiten.

De avond wordt u aangeboden door de gemeente Haarlem, evenals de koffie, thee en limonade.

De herdenkingsavond wordt mede mogelijk gemaakt door:
MomenTaal

Foto impressie 2017

Donderdag 21 juni, 19.00 tot 21.00 uur.

Wilt u een naam (laten) noemen
Bij de entree kunt u tot 19.30 uur de naam van uw overleden dierbare(n) opgeven.

Begraafplaats Akendam
Vergierdeweg 273 in Haarlem